Få 40% rabatt med koden: STEPLER

SKAPA DIN LÅT NU

Få 40% rabatt med koden: STEPLER

5 anledningar varför svenskar just nu väljer Songfox för deras personliga gåvor

Är det dags att ge en gåva som verkligen gör intryck? Tillsammans med Stepler erbjuder Songfox dig chansen att skapa en helt personlig låt för någon du håller kär. Och just nu, du får 40% rabatt!

SKAPA DIN LÅT

1

En personligt skapad upplevelse

Till skillnad från generiska gåvor som kan köpas av vem som helst, är en Songfox-låt en personlig och unik gåva. Varje låt är skräddarsydd för att passa individens historia, intressen och personlighet vilket gör det till en mycket personlig upplevelse.

2

Bestående minne

Materiella gåvor kan försvinna med tiden, men musik är något som varar för evigt. En Songfox-låt kan lyssnas på om och om igen, vilket skapar bestående och värdefulla minnen.

3

Skicka ett budskap

En Songfox-låt kan hjälpa dig att uttrycka dina känslor och tankar på ett sätt som ord kanske inte kan. Oavsett om det är kärlek, tacksamhet eller bara för att säga "jag tänker på dig", kan en Songfox-låt förmedla ditt budskap på ett djupt meningsfullt sätt.

4

Överraskningseffekten

Det är osannolikt att någon förväntar sig att få en personlig låt i present. Det oväntade i att mottaga en Songfox-låt skapar en stark överraskningseffekt som är svår att matcha med traditionella gåvor.

5

Stöd till konstnärer

När du köper en Songfox-låt, stöder du också talangfulla artister och musiker. Du ger dem en chans att utöva och utveckla sitt hantverk samtidigt som du skapar oförglömliga musikaliska gåvor.

Songfox vs. Traditionella gåvor

Fyra fördelar med Songfox jämfört med traditionella gåvor

Personlig och Unik

Bestående Minne

Inget Behov av Förvaring eller Någon Klimatpåverkan

Hjärtberörande och Emotionellt Värdefull

Traditionella gåvor

Vad säger kunderna?

ERBJUDANDE

Få 40% på första låten med koden "STEPLER"

SKAPA DIN LÅT

Köp nu, betala senare med Klarna

Välj Klarna i kassan för möjlighet att dela upp din betalning

Vanliga frågor

✨ Ge bort en gåva som berör ✨

Inga fler produkter finns att köpa