FAQ

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det innan jag får min låt?

Våra begåvade artister lägger stor omsorg och tid på varje låt för att säkerställa att den blir så bra och personlig som möjligt. Efter att du har lagt din beställning och vi har alla detaljer vi behöver, kan du förvänta dig att motta din skräddarsydda låt inom 14 dagar.

Vad händer om jag inte blir nöjd?

Det är viktigt för oss att alla låtar som skapas ska hålla hög nivå både i produktion och ljudkvalitet.Vi lyssnar igenom varje låt och kontrollerar att den uppfyller våra villkor innan vi levererar den till dig. Det är viktigt att komma ihåg att musik handlar mycket om smak och att resultatet inte alltid är exakt vad man har tänkt sig, därför erbjuder vi inte återbetalning efter att en låt blivit skapad och godkänd av oss – däremot kan du alltid höra av dig till vår support om du tycker att det finns särskilda grunder för ditt missnöje som du tycker att vi borde känna till.

Vad kostar en låt?

En låt kostar 2495 SEK.

Hur får man låten levererad?

Du får låten skickad per mejl i MP3-format.

Vem äger rättigheterna till låten?

Artisten äger rättigheterna till musiken men du äger rätten att använda och spela upp låten på privata tillställningar. Kom ihåg att du inte får klippa eller ändra i materialet.

Säkra transaktioner

Transaktioner hanteras med bankmässig säkerhet.

Enkel utcheckning

Vår säkra kassa är snabb och enkel att använda.

Kontakta oss

Har du frågor? Ta kontakt med oss när som helst.

✨ Ge bort en gåva som berör ✨

Inga fler produkter finns att köpa