Berätta andras historier med din egna musik

Med Songfox Community når du ut till nya lyssnare och tjänar pengar samtidigt. Gå med oss redan idag, det är enkelt! Du väljer själv vilka uppdrag som passar dig och kan enkelt handplocka dina förfrågningar.

Skriv och spela in skräddarsydda låtar

Songfox samlar in förfrågningar från konsumenter och företag som önskar ge bort hyllningar i form av personliga låtar för olika tillfällen. Det kan vara födelsedagar, bröllop eller någon som blivit befordrad på jobbet. Songfox erbjuder sedan musiker att skriva och spela in dessa låtar mot betalning.

Joina Songfox Community med artister redan idag!

  1.  Du får en förfrågan från oss i form av en text och information kring vad det är för typ av låt som önskas samt vem den ska handla om. Du kommer få en text skriven av konsumenten för att sedan skapa en låt baserat på den texten, all text behöver inte vara med i låten. Du har då 24 timmar på dig att acceptera eller avstå.

  2. Om du accepterar uppdraget har du 5-10 dagar på dig att skriva och spela in låten. Du skickar sedan låten till oss i Mp3 format.

  3.  Songfox kvalitétskontrollerar låten och om låten är godkänd får du pengarna utbetalt på ditt konto.

Möt våra artister

Vad ska jag tänka på

Vi värdesätter kvalité

Det är viktigt med en bra kvalitet på låten. Full mixning och mastering krävs inte, men ljudet behöver vara rent och inte låta demo-aktigt vid uppspelning. Många av våra artister spelar in sina låtar i hemmastudios.

Vilken längd ska låten ha?

Låtarna är vanligtvis två till fyra minuter långa och består traditionellt av två verser och två refränger – men det är bara din kreativitet som sätter gränser och strukturen är din att experimentera med för att få bästa resultat.

Du får vara hur kreativ du vill

Din kreativa integritet är viktigt för oss och vi tror att bäst resultat uppnås genom att artisten får leva ut sina idéer så mycket som möjligt. Vanligtvis består våra låtar av sång och ett eller två instrument, men addera så många instrument du vill.

Vad får jag i ersättning?

Bli medlem idag för att få jobba med det du älskar!

Som artist erhåller du 50% av den kostnad som konsumenten betalar. I dagsläget kostar en låt 2495 kr ink moms. I den mån kund beställer ytterligare verser samt betalar för extra tjänster såsom expressleverans, erhåller Artisten 50% av den ytterligare ersättning. Du kan välja att få pengarna utbetalda direkt till ditt privatkonto eller till ditt företag. 

Vill du jobba med det du älskar? Gör som flera artister redan har gjort och bli medlem idag!

✨ Ge bort en gåva som berör ✨

Inga fler produkter finns att köpa