📢 NYHET! Upptäck vår senaste produkt: "AI - Du sjunger" Prova nu!

100% 5-stjärniga betyg på Trustpilot

Ge ditt 'Ja' en unik låt. Skapa den perfekta bröllopslåten med oss.

Startar på 2495kr för en låt | Ge bort en gåva som berör✨

Låt oss fånga er berättelse och förvandla den till ren magi. För endast 2495kr förvandlar våra talangfulla artister er unika historia till en personlig sång, som våra kunder ofta beskriver som en 'relationstransformerande upplevelse'.

Lär dig mer hur det fungerar!

Beställ din personliga sång på bara 5 minuter.

Din låt skapas av våra noggrant utvalda artister

Få din unika, skräddarsydda låt inom max 14 dagar

En oförglömlig gåva som stärker band och skapar minnen

"Den perfekta bröllopspresenten"

Har du blivit inbjuden till ett bröllop och kämpar med att hitta den perfekta presenten? Eller känner du kanske att pressen att hålla det perfekta talet är överväldigande? Då har vi lösningen för dig.


Oavsett om du är brudgummen, bruden, förälder, vän eller familjemedlem, kan du skapa en personlig sång som reflekterar dina känslor och önskemål för det lyckliga paret.

Du behöver inte oroa dig för att stå upp inför en publik och hålla ett tal - låt musiken tala för dig istället.

EXKLUSIV UPPLEVELSE

GRYMMA ARTISTER

HÖGKVALITATIV PRODUKTION

UNIK GÅVA SOM BERÖR

Ett ögonblick som alltid kommer att vara minnesvärt

Varför Songfox?

En Sång Unikt Skapad för Er

Våra begåvade sångskapare tar in alla detaljer och känslor i er kärlekshistoria för att skapa en sång som verkligen speglar er.

Kvalitet och Professionalism

Vi arbetar bara med professionella sångskapare och producenter för att säkerställa att din sång håller högsta möjliga kvalitet.

Snabb och Bekväm Process

Vi tar hand om allt - allt du behöver göra är att berätta din historia. Inom ungefär en vecka kommer du att ha en färdig sång att spela upp på din stora dag.

Skräddarsydda låtar tar över Sverige!

Songfox är snabbt på väg att bli den nya sensationen på internet, och det med goda skäl.

  • Lose Weight

    Your responses to the quiz help us understand your habits, preferences and goals–so we can line up a regimen that makes the most sense for you.

  • Build Muscle

    Formulated with simple and effective ingredients—informed by your diet, body composition and lifestyle habits—to help you build muscle.

  • Recover Better

    We review your exercise habits to create a regimen that better supports your muscle and performance recovery after workouts.

En Smörgåsbord av Fantastiska Anledningar att Älska Songfox!

Ge bort en unik gåva ni sent kommer glömma

En kreativ twist på presentgivande! Vi erbjuder något helt nytt och spännande - en personanpassad låt som present.

Lyft fram det personliga! Med Songfox kan du nu på ett unikt sätt att förpacka dina känslor och skicka dem till din nära och kära, allt inslaget i en musikalisk gåva.

Enkelt och smidigt! Vi gör det löjligt enkelt att ge en present till någon speciell.

Skapar oförglömliga ögonblick! Att se dina nära och käras reaktioner när de hör sin personliga låt för första gången är oslagbart.

Enastående kvalitet! Våra begåvade artister skapar varje låt med omsorg och passion, vilket resulterar i en produkt som är mer än bara en låt - det är en upplevelse.

För alla tillfällen! Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedag, eller bara för att säga "Jag älskar dig", är Songfox det perfekta sättet att göra varje tillfälle extra speciellt.

Stöd oberoende artister! Varje gång du beställer en låt från Songfox, bidrar du till att stödja oberoende artister Sverige över.

Där Lycka Sätter Tonen - Våra Kunders Röster

Se vad våra glada kunder säger!

Det blev över förväntan

"Låten blev precis så som jag tänkt mig! Helt fantastisk present att ge bort. Reaktionen var också över förväntan, då denna person är svårimponerad, men blev rörd till tårar. Tack Songfox!"

Vilken fullträff

"Vilken fullträff! Songfox musiker förmedlade exakt dom känslorna jag efterfrågade, låten blev till och med ännu bättre än vad jag önskade! Tack!"

- Christian

Helt perfekt

"Grym present! Va skeptisk att han skulle få till låten som den va tänkt men den blev jätte fin. Rekommenderar verkligen!"

- Finn

Songfox vs. Traditionella gåvor

Fyra fördelar med Songfox jämfört med traditionella gåvor

Personlig och Unik

Bestående Minne

Inget Behov av Förvaring eller Någon Klimatpåverkan

Hjärtberörande och Emotionellt Värdefull

Traditionella gåvor

Hur funkar det?

Vad ska låten handla om?

Låt oss veta vem låten är till för och dela med dig varför hen förtjänar något speciellt. Använd våra uppmaningar för att berätta allt om din speciella person, ert förhållande eller era favoritminnen tillsammans.

Vilken känsla ska låten ha?

Välj vilken känsla låten ska ha. Ska det vara en lugn ballad eller en poppig hit? Oavsett tillfälle kan vi skapa en låt som passar in. Det är helt upp till dig att bestämma på vilket sätt.

Utvalda artister skapar en unik låt

Den utvalda artisten från vårt community skapar en låt baserat på dina val. När låten har producerats är den redo att laddas ner inom max två veckor, sen är det bara att luta dig tillbaka och lyssna hur mycket du vill.

Sugen på ett smakprov? Utforska våra skräddarsydda låtar på Spotify nu!

Köp nu, betala senare med Klarna

Välj Klarna i kassan för möjlighet att dela upp din betalning

Vanliga frågor

Ge bort en gåva som berör ✨

Inga fler produkter finns att köpa