Upptäck några av våra talangfulla artister

På Songfox finns flera duktiga musiker från hela Sverige inom alla olika genrer som är redo att skapa just din låt!

Tobias Fuhr

Tobias gillar att göra musik och har gjort det så länge han kan minnas. Han har studerat musikproduktion i Lund och har nu en egen studio i Nacka, Stockholm. Han är mycket för Pop och Rock med melodier som sätter sig på skallen.

Ralph Charlie

Ralph Charlie är en låtskrivare, sångare och producent som kan anpassa sitt sound till alla olika typer av genrer och älskar alltid utmaningen att skriva nya låttexter. Han har studerat i musik högskolan inom Göteborgs universitet och skriver idag låtar tillartister runt om i världen och till sitt egna artistprojekt.

LEIA

LEIA är en ung tjej som skapat musik hela livet och som brinner för både produktion och att skriva musik! Pop är hennes huvud genre men har skrivit allt från RNB och HipHop till EDM!

Shalisa Taylor

Shalisa Taylor är en låtskrivare och artist som har skrivit låtar nästan hela sitt liv, både för eget artistprojekt och till andra. Tidigare har hon läst singer/songwriter på Kulturama och har även en Master i låtskriveri från ICMP i London. Själv älskar hon akustisk pop med starka melodier och texter som får en stanna upp och glömma bort omvärlden för en stund.

Andrew Jazz

Andreas Nordlander är låtskrivare och är inspirerad av allt från visor, folkmusik och rock. Han skriver både instrumentalt och med text.

Jacob Einarsson

Jakob är multiinstrumentalist, låtskrivare och producent. Pluggar just nu jazz på kungliga musikhögskolan i Stockholm och följer sin dröm att bli frilansande musiker och producent/låtskrivare. Jakob är allätare i musik och använder detta till sin fördel i sitt musikskapande. Med kunskaper om popens sound, hiphopens rytm och jazzens harmonik så har han utvecklat sin egna kreativitet och sound!

Jesper

Skrivit och spelat in egen musik i över 40 år nu, och det blir fortfarande roligare och bättre hela tiden. Det bästa jag vet är att hjälpa folk uttrycka hur de känner, berätta sin historia. Det är därför jag är här.

Moe Mila

------

Toby Rider

Väletablerad hårdrocksartist som gör humoristisk musik på sidan av.

Wilma Ås

Wilma skickar ut allt från glad pop till melankolisk visa. Inspirationen bottnar även i musikteater och 60-talsrock. Hon sätter lekfullt piano och ett starkt melodispråk i framkant. Produktionerna varvar elektroniska och organiska element.

Tim Damerau

Tim Damerau är en mångsidig artist och låtskrivare som synts till både radio och tidningar och en hel del hits bakom sig med bland annat ”Kärlek & Tillit”
Vill du ha en låt som känns äkta och går direkt in i själen är Tim den rätte att skapa just din egna låt. Tim Damerau har över flera tusen streams på Spotify och beskrivs som en väldigt känslofull låtskrivare som får hans låtar att fästa sig direkt med sin röst och gitarr.

Elin Louise

Hon älskar att skriva ballader och lugn popmusik med trallvänliga melodier som sätter sig på hjärnan, och debuterade år 2019 med sin singel ”Leaving town”.2022 blev hon en av finalisterna i radiotävlingen P4 nästa i Kronobergs län med låten ”Lilla vän” – en kärlekslåt hon skrev till sin nyfödda lillasyster. Utöver sin egen musik skriver hon låtar till andra och sjunger på olika tillställningar.”För mig är musik ett sätt att kanalisera alla mina känslor, och därför tycker jag det ska bli så roligt att få skriva en låt åt DIG!Jag har mycket fokus på texter och mysiga melodier, och vill hjälpa dig uttrycka allt det du känner på ett sätt som berör (förhoppningsvis till tårar).Att kunden ska vara nöjd är min största prioritet.”

Elvira Aspenrot

Elvira är 21 år gammal och har sysslat med musik så länge hon kan minnas. Att skria låtar och tonsätta text är något av det bästa hon vet. Elvira lyssnar mycket på soul, rnb, jazz och pop vilket speglas i den musik hon gör. Hon tycker även att det är roligt att experimentera med andra musikstilar. Att få syssla med musik på något sätt hela livet är planen.

Dani Massaad

Dani är en sångare och låtskrivare som studerar sitt sista år på Högskolan för scen och musik på Göteborgs universitet. Utöver sången så spelar han piano, gitarr, bas och trummor på en hög nivå. Han har studerat musik sedan barnsben och har varit verksam som sångare och pianist i olika band där han skapat musik i flera stilar och genrer. Detta gör honom väldigt flexibel när det gäller vilken typ av musik han kan skriva och spela in. Mycket av Danis egna musik har en stark koppling till 60/70/80-talets tradition men han är även kapabel till att skriva och producera modern musik.

Eric Jonasson

Use this text to describe products, share details on availability and style, or as a space to display recent reviews or FAQs.

Demi

Demi är en kreativ konstnärssjäl som musicerat i över tio års tid, i många olika former och genrer. Allt ifrån musikproduktion till låtskrivande till liveframträdanden. Och allt mellan indiepop, reggae och elektronisk dansmusik. Musiken har varit starkt närvarande både i och utanför musikhögskolan, och både i seriösa och i opretentiösa projekt. Demi har verkat som ensam kreatör och aktör såväl som med andra samarbetspartners.

✨ Ge bort en gåva som berör ✨

Inga fler produkter finns att köpa