100% 5-stjärniga betyg på Trustpilot

När var senaste gången du gjorde någon helt mållös?

Dela din kärlek med de speciella personerna i ditt liv med en unik original sång, skriven och inspelad av en professionell musiker.

Beställ din personliga sång på bara 5 minuter.

Din låt skapas av våra noggrant utvalda artister

Få din unika, skräddarsydda låt inom max 14 dagar

En oförglömlig gåva som stärker band och skapar minnen

Få låten först, betala senare med Klarna

Vad våra kunder säger

Vi är så otroligt nöjda med låten vi fick. Vi visste att de är duktiga musiker men det överträffade ändå våra förväntningar. Rekommenderas varmt till alla som vill ge någon en låt."

David C.

Verified Buyer

"Detta är bara helt briljant! Över all förväntan på kvalitet och kreativitet. Snabb leverans och trevlig hälsning. Kan tryggt rekommendera. Roligt sätt att överraska på festen. Alla tummar upp från mig!"

Catrine L.

Verified Buyer

"Precis fått min låt. Vad proffsigt allt låter. Blev en jättebra text, och sångerskan sjöng jättefint. Satt och grät när jag hörde min låt. Såå värt pengarna."

Linda

Verified Buyer

"Den Perfekta Presenten"

Har du någonsin känt att vanliga presenter inte riktigt räcker till? Vill du överraska någon speciell med något mer meningsfullt och unikt? 


Låt oss introducera Songfox - en tjänst som låter dig skapa en skräddarsydd låt som present. Ge bort något unikt i år, en låt som är lika unik som personen du älskar.

EXKLUSIV UPPLEVELSE

GRYMMA ARTISTER

HÖGKVALITATIV PRODUKTION

UNIK GÅVA SOM BERÖR

Hur funkar det?

1. Vilken känsla ska låten ha?

Börja med att berätta vem du ska ge låten till. Välj sedan tempo, känsla och genre för låten. Ange även varifrån vi ska hämta inspiration, som en specifik låt eller artist!

2. Vad ska låten handla om?

Ni har upplevt så mycket tillsammans. Berätta för oss om alla era minnen, historier och anekdoter, eller andra saker som du önskar ska vara grunden för era låten, livet ut.

3. Professionella artister skapar din unik låt

En professionell artist från vårt community skapar en låt baserad på det du önskar ska vara med. När låten är klar, skickas den till dig via e-post i MP3-format, finns även möjlighet att få den på Spotify.

Sugen på ett smakprov? Utforska våra skräddarsydda låtar på Spotify nu!

Ett ögonblick som alltid kommer att vara minnesvärt

Varför Songfox?

Skräddarsydd Musik

Med Songfox kan du ge den mest personliga gåvan - en låt skriven bara för den person du vill hylla. Oavsett tillfälle kan du skapa en unik musikalisk hyllning som kommer att bli ett minne för livet.

Enkelt och Bekvämt

Inga musikaliska färdigheter? Inga problem! Vårt enkla formulär gör det möjligt för dig att ge oss all information vi behöver för att komponera din perfekta låt. 

Vi tar hand om allt det kreativa arbetet!

Hög Kvalitet

Våra erfarna musiker och låtskrivare skapar varje låt med stor omsorg och professionell kvalitet. Vi är engagerade i att leverera musik som både du och mottagaren kommer att älska. Songfox står för kvalitet, originalitet och känslomässig koppling.

Skräddarsydda låtar tar över Sverige!

Songfox är snabbt på väg att bli den nya sensationen på internet, och det med goda skäl.

  • Lose Weight

    Your responses to the quiz help us understand your habits, preferences and goals–so we can line up a regimen that makes the most sense for you.

  • Build Muscle

    Formulated with simple and effective ingredients—informed by your diet, body composition and lifestyle habits—to help you build muscle.

  • Recover Better

    We review your exercise habits to create a regimen that better supports your muscle and performance recovery after workouts.

En Smörgåsbord av Fantastiska Anledningar att Älska Songfox!

Ge bort en unik gåva ni sent kommer glömma

En kreativ twist på presentgivande! Vi erbjuder något helt nytt och spännande - en personanpassad låt som present.

Lyft fram det personliga! Med Songfox kan du nu på ett unikt sätt att förpacka dina känslor och skicka dem till din nära och kära, allt inslaget i en musikalisk gåva.

Enkelt och smidigt! Vi gör det löjligt enkelt att ge en present till någon speciell.

Skapar oförglömliga ögonblick! Att se dina nära och käras reaktioner när de hör sin personliga låt för första gången är oslagbart.

Enastående kvalitet! Våra begåvade artister skapar varje låt med omsorg och passion, vilket resulterar i en produkt som är mer än bara en låt - det är en upplevelse.

För alla tillfällen! Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedag, eller bara för att säga "Jag älskar dig", är Songfox det perfekta sättet att göra varje tillfälle extra speciellt.

Stöd oberoende artister! Varje gång du beställer en låt från Songfox, bidrar du till att stödja oberoende artister Sverige över.

Där Lycka Sätter Tonen - Våra Kunders Röster

Se vad våra glada kunder säger!

Det blev över förväntan

"Låten blev precis så som jag tänkt mig! Helt fantastisk present att ge bort. Reaktionen var också över förväntan, då denna person är svårimponerad, men blev rörd till tårar. Tack Songfox!"

Vilken fullträff

"Vilken fullträff! Songfox musiker förmedlade exakt dom känslorna jag efterfrågade, låten blev till och med ännu bättre än vad jag önskade! Tack!"

- Christian

Helt perfekt

"Grym present! Va skeptisk att han skulle få till låten som den va tänkt men den blev jätte fin. Rekommenderar verkligen!"

- Finn

Songfox vs. Traditionella gåvor

Fyra fördelar med Songfox jämfört med traditionella gåvor

Personlig och Unik

Bestående Minne

Inget Behov av Förvaring eller Någon Klimatpåverkan

Hjärtberörande och Emotionellt Värdefull

Traditionella gåvor

Köp nu, betala senare med Klarna

Välj Klarna i kassan för möjlighet att dela upp din betalning

Vanliga frågor

Gi en gave som berører ✨

Ingen flere produkter er tilgjengelige for kjøp